col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Sistemet e Aromatizimit

 
 
 
 

HVAC 1000

Sistemi Qendror Ajror Aromatizues

Aromatizimi i brendshëm i ambientit ku sistemi qendror i kondicionerit është gjithmonë në funksion. Ky model kërkon instalim professional. Kryesisht përdoret nëpër hollët e hoteleve, sallonet e automobilave, ekspoziturat e mëdha, qendrat e fitnesit, aeroportet, llixhat dhe qendrat e fizioterapisë….

PDF Catalog

MDX250

Sistemi Portativ i Aromatizimit

Aromatizimi i brendshëm i hapësirave ku sistemet qendrore ajrore ose modulare nuk përdoren…Kryesisht përdoret në dyqane me shitje me pakicë dhe ekspoziturat, hollët e hoteleve, galeritë e artit, sallonet e automobilave, ndërtesat e zyrave, dyqanet e vogla, shtëpitë e mëdha…

PDF Catalog

MDW250SET

Sistemi Modular i Aromatizimit

Aromatizimi i brendshëm i hapësirave ku aromatizimi portativ ose qendror ajror nuk përdoren…Aromatizuesit e murit kërkojnë instalim professional. Kryesisht preferohen nëpër lavanderi, dyqane me shitje me pakicë dhe ekspozitura, hapësirat e ndara me mure…

PDF Catalog

Bashkojuni listës tonë të postës,
dhe jeni në kontakt!

Bashkojuni listës tonë të postës,<br> dhe jeni në kontakt!