col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

About Us

Rrëfimi ynë filloi në vitin 2008, një dekadë më vonë u shndërruar në njërën nga kompanitë prijëse professionale të aromatizimit në botë

 
 
 
 

Zgjidhje komplete aromatizimi i ambienteve, jo vetëm produkte të shkëlqyera....

SCENT:LINQ është njëra nga kompanitë kryesore ajër aromatizuese të ambientit dhe të tregtimit me aromatizues me distributorë/partnerë ekskluziv në më shumë se 40 vende anë e mbanë botës.

Ne punojmë me parfumierë të njohur dhe prodhues të shkëlqyer aromash për t’i plotësuar pritjet e larta të klientëve tanë dhe pritjet tona. Çdo hap i zhvillimit të produktit dhe ofrimi i shërbimit të lartë për klientin tanë merret me seriozitet të madh dhe ne krenohemi jo vetëm më produktet tona por edhe me shërbimet e patejkalueshme që i ofrojmë klientëve dhe zgjidhjet gjithëpërfshirëse aromatizuese.

Teknologjia jonë e avancuar e shpërndarjes së aromës dhe sistemet e shpërndarjes së aromës janë të shkëlqyera vetëm me fokusimin tonë në shërbimin gjithëpërfshirës. Derisa shumica flasin vetëm për produktet, ne flasim për shërbimin.
Nuk është rastësi të shërbesh shumë emra botëror të hoteleve dhe të rrjeteve të qendrave tregtare në tërë botën.

Ne nuk jemi një kompani ajër-freskuese

Para disa dekadash, arkitektët e shikonin dritën si luksoze, tash ajo është bërë aspekt qendror i dizajnit hapësinor. Aromat me të madhe do të përdoren për tërheqjen e elementeve të ndjeshme të hapësirave publike dhe private. Ne e kuptojmë rëndësinë e një arome të përshtatshme si një element i dizajnit të brendësisë. Ekipi ynë me përvojë këshillues për aroma fokusohet në zgjidhjen e drejtë për çdo klient.

ëllimi ynë është t’i lidhim emocionet dhe kujtimet që janë groposur thellë në arkivin tonë të nuhatjes dhe në nivelin e nënvetëdijes, me ndihmën e shqisës më të drejtpërdrejtë dhe më të fuqishme të nuhatjes dhe të aromave tona të kapshme në mënyrë të përsosur.

“Edhe tregtarët e pëlqejnë aromën sepse është kjo ndjesia më e drejtpërdrejtë e lidhur me emocionet”, thotë Rachel Herz, një profesor vizitor që është duke specializuar për shqisën e nuhatjes dhe emocionet në Universitetin Braun në Providence, Rhode Island.

Zbuloni si mund t’ju ndihmojmë për të krijuar lidhjen emocionale përmes aromave që mund të ketë një ndikim të madh në biznesin dhe brendin tuaj.

Bashkojuni listës tonë të postës,
dhe jeni në kontakt!

Bashkojuni listës tonë të postës,<br> dhe jeni në kontakt!