col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Parimi i Cookies

 
 
 
 

Parimi i Cookies

Ky parim i cookies (“Parimi”) shpjegon çka janë cookies dhe se si GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S. (“GLOKAL KURUMSAL KOKU A.S.”, “ne”, “neve” ose “jona/i, yni”) i përdorë në Uebsajtin kosovo.scentlinq.com dhe në produktet ose shërbimet e saj (bashkërisht, “Uebsajti” ose “Shërbimet”).
Duhet ta lexoni këtë parim që të mund të kuptoni se çfarë lloj cookies ne përdorim informatat që i grumbullojmë përmes përdorimit të cookies dhe se si përdoren ato informata. Gjithashtu shpjegohen zgjidhjet e mundshme për ju lidhur me pranimin apo refuzimin e përdorimit të cookies. Për më shumë informata për atë se si ne i përdorim, ruajmë dhe i mbajmë të dhënat e juaja personale të sigurta, shihni Parimin tonë të Privatësisë.

Çka janë cookies?

Cookies janë pjesë të vogla të dhëna të ruajtur anë skedarët e tekstit që ruhen në kompjuterin tuaj ose mjetet e tjera kur uebsajtet ngarkohen në kërkues (browser). Ato përdoren me të madhe për t’ju mbajtur në mend ju dhe preferencat e juaja, për një vizitë të vetme (përmes një “cookies sesioni” (sesion cookie) ose për vizita të përsëritura të shumëfishta (me përdorimin e një “cookies këmbëngulëse” (persistent cookie)).

Cookies e sesionit janë cookies të përkohshme që përdoren gjatë rrjedhës së vizitës suaj në Uebsajt, dhe skadojnë kur ta mbyllni ueb kërkuesin.

Cookies këmbëngulëse përdoren për t’i mbajtur në mend preferencat tuaja brenda Uebsajtit tonë dhe mbeten në desktopin tuaj ose telefonin mobil edhe pasi që ta mbyllni kërkuesin tuaj ose ta ristartoni kompjuterin tuaj. Ato sigurojnë një përvojë konsekuente dhe efikase për ju derisa e vizitoni Uebsajtin tonë ose derisa i shfrytëzoni Shërbimet tona.

Cookies mund të vendosen nga Uebsajti (“cookies e palës së parë”), ose nga pala e tretë, si ato që ofrojnë përmbajtje ose sigurojnë reklama ose shërbime analitike në Uebsajt (“cookies e palës së tretë”). Këto palë të treta mund t’ju njohin kur ta vizitoni Uebsajtin tonë dhe gjithashtu kur të vizitoni uebsajtet e tjera të caktuara.

Çfarë lloj cookies përdorim?

Cookies e nevojshme

Cookies e nevojshme na lejojnë t’ju ofrojmë përvojën më të mirë të mundshme kur qaseni dhe navigoni (shfletoni) nëpër Uebsajtin tonë dhe i përdorni tiparet e tij. Për shembull, këto cookies na mundësojnë të dimë që e keni krijuar një llogari dhe që keni hyrë në atë llogari për t’u qasur në përmbajtje.

Cookies e funksionalitetit

Cookies e funksionalitetit na lejojnë që Uebsajti ynë dhe Shërbimet tona të funksionojnë në përputhje me përzgjedhjet që i bëni ju. Për shembull, ne do ta njohim emrin tuaj të përdoruesit dhe do të mbajmë në mend se si i keni përshtatur Uebsajtin dhe Shërbimet, gjatë vizitat të ardhshme.

Cookies analitike

Këto cookies na mundësojnë neve dhe palëve të treta shërbime për të grumbulluar të dhënat e mbledhura për qëllime statistikore për atë se si vizitorët tonë e përdorin Uebsajtin. Këto cookies nuk përmbajnë informata personale si emrat dhe email adresat dhe përdoren për të na ndihmuar që ta përmirësojmë përvojën tuaj të përdoruesit të Uebsajtit.

Cookies e mediave sociale

Cookies e palës së tretë nga sajtet e mediave sociale (si Feisbuku, Tuiteri, etj.) na lejojnë t’i gjurmojmë përdoruesit e rrjeteve kur ata e vizitojnë Uebsajtin tonë, i përdorin shërbimet tona ose e shpërndajnë përmbajtjen, me përdorimin e mekanizmit shënjues (tagging) që e ofrojnë ato rrjete sociale.

Këto cookies gjithashtu përdoren për shënjime ngjarjesh dhe për qëllime ri-marketingu. Të dhënat e grumbulluara me këto shënjime do të përdoren në përputhje me parimet tona të privatësisë dhe të rrjeteve sociale. Ne nuk to grumbullojmë ose shpërndajmë asnjë informatë personale të identifikueshme nga përdoruesi.

Cilat janë opsionet e juaja të cookies?

Nëse s’ju pëlqen ideja e cookies ose e llojit të caktuar të cookies, mund të ndryshoni opsionet e kërkuesit tuaj për t’i fshirë cookies që tashmë janë vendosur dhe të mos pranohen cookies e reja. Për të mësuar më shumë se si bëhet kjo ose për të mësuar më shumë për cookies, vizitoni internetcookies.org

Ndryshime dhe përmirësimet

E ruajmë të drejtën për ta modifikuar këtë Parim lidhur me Uebsajtin ose Shërbimet në çdo kohë, që hyn në fuqi me postimin e një versioni të përditësuar të këtij Parimi në Uebsajt. Kur ta bëjmë këtë, do ta përmirësojmë datën e përditësimit në fund të kësaj faqeje. Vazhdimi i përdorimit të Uebsajtit pas ndryshimeve të atilla do të nënkuptojë pranimin tuaj të atyre ndryshimeve.

Pranimi i këtij parimi

Me këtë pranoni që e keni lexuar këtë Parim dhe pajtoheni me të gjitha kushtet dhe afatet. Me përdorimin e Uebsajtit ose të Shërbimeve të tij pajtoheni që t’i bindeni këtij Parimi. Nëse nuk pajtoheni me kushtet e këtij Parimi, nuk jeni të autorizuar të qasen në Uebsajt dhe Shërbimet e tij.

Ndryshime dhe përmirësimet

E ruajmë të drejtën për ta modifikuar këtë Parim lidhur me Uebsajtin ose Shërbimet në çdo kohë, që hyn në fuqi me postimin e një versioni të përditësuar të këtij Parimi në Uebsajt. Kur ta bëjmë këtë, do ta përmirësojmë datën e përditësimit në fund të kësaj faqeje. Vazhdimi i përdorimit të Uebsajtit pas ndryshimeve të atilla do të nënkuptojë pranimin tuaj të atyre ndryshimeve.

Pranimi i këtyre kushteve

Pranoni që e keni lexuar këtë kontratë/marrëveshje dhe pajtoheni me të gjitha kushtet e saj dhe afatet. Me përdorimin e Uebsajtit ose të Shërbimeve pajtoheni ti përmbaheni kushteve të kësaj kontrate/marrëveshje. Nëse nuk pajtoheni me kushtet e kësaj kontrate/marrëveshje, nuk jeni të autorizuar të përdorni apo qaseni në Uebsajtin tonë dhe Shërbimet e tij.

Kontakti me ne

Nëse dëshironi të na kontaktoni për të ditur më shumë për këtë Parim ose dëshironi të na kontaktoni lidhur me çështjet që kanë të bëjnë me të drejtat individuale dhe informatat e juaja personale, mund ta dërgoni një email në info@kosovo.scentlinq.com

Ky dokument është përditësuar për herë të fundit më 21 maj, 2020.

Bashkojuni listës tonë të postës,
dhe jeni në kontakt!

Bashkojuni listës tonë të postës,<br> dhe jeni në kontakt!