col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Pyetjet e Shpeshta

Nëse s’e shihni pyetjen tuaj këtu, ju lutemi na pyetni…

 
 
 
 

Koleksioni i aromatizuesve tonë është zhvilluar nga parfumuesit më të njohur dhe është prodhuar nga njëra prej kompanive prijëse për prodhimin e aromave në botë, e cila ndodhet në Gjermani dhe SHBA. Koleksioni i aromatizuesve tonë është dizajnuar dhe prodhuar ekskluzivisht për brendin tonë SCENT::LINQ. Tërë koleksioni ynë është në përputhje me të gjitha kërkesat dhe rregullat e BE-së dhe SHBA-së. Certifikata e IFRA-s (Asociacioni Ndërkombëtar për Aroma) Listat e alergjenëve dhe SDS-të (Të dhënat e sigurisë) mund të merren sipas kërkesës.

Po, mund të ofrojmë shërbime aromatizimi në shumë vende të botës. Ju lutemi konsultohuni me përfaqësuesit tuaj lokal të SCENT::LINQ për specifikat dhe ata do të jenë të gatshëm t’ju ndihmojnë.

Po. Ne e kemi një aplikacion të patentuar për mobil për shërbimit fushor; teknikët tanë e pranojnë një nënshkrim në telefonat e tyre mobil nga klientët tanë dhe ju mund të kërkoni të pranoni një kopje të nënshkruar të formularit të shërbimeve në formantin PDF i cili ju dërgohet menjëherë me e-mail.

Disa nga klientët tanë e përdorin aromë -shpërndarësin MDX250 në shtëpitë e tyre, por do të donim t’ju kujtonim dhe të theksonim që sistemet tona janë projektuar për t’u përdorur në sektorin e hotelerisë dhe niveli i zhurmës është i pranueshëm kur përdoret në hapësirat e planifikuara por nëpër shtëpi ka mundësi të vërehet.

Po, patjetër, por zhvillimi i aromës origjinale/personale kërkon minimume të caktuara. Ju lutemi konsultohuni me përfaqësuesin tuaj të SCENT::LINQ-ut.

Jo për momentin, por jemi duke punuar në një linjë produkti enkas për hapësira të vogla dhe për aromatizim shtëpish. Ju lutemi, bashkojuni listës tonë postare që të njoftoheni kur të jenë gati produktet tona për shtëpi.

Ne jemi kompani shërbyese dhe ofrojmë shërbime të plota aromatizimi të ambientit me kontratë njëvjeçare shërbimi.

Po, ne gjithsesi i mbështesim bizneset sezonale. Qëllimi ynë është t’i plotësojmë nevojat e klientëve tanë.

Bashkojuni listës tonë të postës,
dhe jeni në kontakt!

Bashkojuni listës tonë të postës,<br> dhe jeni në kontakt!