col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Aromatizimi i Ambientit të Salloneve të Ekspozimit

Duke ecur përpara përmes fuqisë së aromës

 
 
 
 

Aromatizimi i ambientit dhe i salloneve të ekspozimit

Me vërshimin e shpejtë të tregtisë elektronike digjitale, dyqanet dhe sallonet e ekspozimit patjetër që kanë nevojë për vegla efikase për të konkurruar në botën reale.

Digjitalja i përmbushë më shumë nevojat tona – është më e shpejtë dhe më e lehtë dhe na lejon të kemi më shumë kontroll – por si qenie njerëzore ne kemi nevojë t’i kënaqim emocionet tona, dhe natyrisht kjo nevojë përmbushet përmes përvojave të tregtisë onlain.

Brendet mbështeten në memoriet e ndërlidhura me emocionin që e ndjejmë dhe prandaj aroma ka aq shumë rëndësi kur krijoni përvoja të brendit.

Aromatizimi si një vegël analoge e marketingut…

Vegla më e fuqishme konkurruese është ajo që tregtarët elektronik nuk mund të përsërisin: Të angazhohet dimensioni njerëzor i blerësve përmes pesë shqisave të tyre, dhe po, shqisa e nuhatjes është më e fuqishmja nga të gjitha pesë shqisat.

Kështu, lokacioni fizik duhet të dallohet me dizajn ndijor në mënyra të ndryshme për dallim nga blerësit onlain.

Na lejoni t’ju demonstrojmë se si mund të përmirësojmë perceptimin tuaj për brendin. Na kontaktoni dhe na lejoni që ekipi ynë t’ju paracaktojë një demonstrim menjëherë…

Koleksioni ynë i shkëlqyer i dizajnuar me shije, me shërbimin tonë professional për aromatizimin e ambienteve, është duke ofruar ambiente të paharrueshme dhe prestigj më të madh të brendit për shumë sallone për ekspozim në tërë botën.

Paracaktojeni demonstrimin tuaj falas sot...

Sallonet e veturave, dyqanet e pllakave, zyrat e shitjes së patundshmërive dhe shumë hapësira të brendshme janë dekoruara me koleksionin tonë të aromave dhe shërbimet tona të aromatizimit të ambienteve.
Na lejoni t’ju tregojmë se si ne e përmirësojmë ambientin tuaj. Na kontaktoni që t’ju paracaktojmë një demonstrim falas dhe që t’i merrni mostrat e aromave tona.

Request Information

Our customers

aromat që prekin emocionet…

Krijoni një kontrast dhe përmirësojeni brendin tuaj...

Shërbimet tona të aromatizimit të ambienteve, të kombinuar me koleksionin tonë të shkëlqyer të dizajnuar me shije, ndihmojnë të arrihen ambiente të paharrueshme dhe perceptim më të shquar të brendit.

Zbuloni se si ne mund të ju ndihmojmë të krijoni lidhje emocionale përmes aromave që mund të kenë një ndikim të madh në biznesin dhe brendin tuaj.

Request Information

Bashkojuni listës tonë të postës,
dhe jeni në kontakt!

Bashkojuni listës tonë të postës,<br> dhe jeni në kontakt!