col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Aromatizimi i ambienteve të Dyqaneve

Dekoroni me aromat që i prekin lëvizjet…

 
 
 
 

Angazhimi emocional në dyqane

Krijimi i një lidhjeje emocional me konsumatorët inkurajon lojalitet dhe, në fund, shitje. Interesimi në shkencën e emocioneve të konsumatori është duke u rritur me të madhe. Tregu i aromave dhe aromatizimi i ambienteve janë në qendër të vëmendjes meqë studimet tregojnë një lidhje të drejtpërdrejtë, të fuqishme mes shqisës sonë të nuhatjes dhe gjendjes sonë emocionale.

Konsumatorët emocionalisht të angazhuar shpenzojnë më shumë në brendet ndaj të cilëve janë besnikë; kanë tendencë të madhe ta mbajnë në mend dhe ta blejnë brendin; ata i promovojnë brendet ndaj të cilëve janë besnikë; dhe u pëlqen ta rikthejnë këtë.

Studimet tregojnë që konsumatorët plotësisht të angazhuar janë më pak të ndjeshëm ndaj çmimeve. Kjo do të thotë që konsumatorët janë të gatshëm të paguajnë më shumë kur përjetojnë shërbim të vëmendshëm dhe ambient që nxitë emocione.

Stimulimi i një arome është një vegël marketingu me potencial të madh meqë e lejon shitësin të krijojë gjendje emocionale, të promovojë produktin, duke e pozicionuar një brend, ose të përcaktojë “aroma ekskluzive” për një shitës dhe për ta dalluar nga konkurrenca. Pos kësaj, gjithashtu përdoret për të stimuluar blerjen impulsive në një dyqan.

Për aplikimin e aromatizimit të ambientit për të pasur efekt më të madh pozitiv, duhet pasur harmoni mes aromës, ambientit të dëshiruar, produkteve të ofruara dhe profilit të klientëve në shënjestër.

SCENT::LINQ ju ndihmon të arrini kohë të zgjatur blerjeje, dhe të rrisni lojalitetin e brendit, t’i shndërroni konsumatorët në fansa të vërtetë të dyqaneve tuaja…

Koleksioni ynë i shkëlqyer i dizajnuar me shije, me shërbimin tonë professional për aromatizimin e ambienteve, është duke ofruar ambiente të paharrueshme dhe lojalitet të përherhsëm ndaj brendit për qindra dyqane dhe sallone ekspozimi.

Na lejoni t’ju tregojmë...

Shumë zinxhirë të njohur dyqanesh preferojnë të punojnë me ne për aromatizimin e ambienteve të tyre. Na lejoni t’ju tregojmë se si ne e përmirësojmë ambientin tuaj dhe prestigjin e brendit. Na kontaktoni që t’ju paracaktojmë një demonstrim falas dhe që t’i merrni mostrat e aromave tona.

Request Information

Our customers

aromat që prekin emocionet…

Kuptoni se si mund t’i ndihmojmë brendit tuaj...

Në sektorin e shitjes, fitimi i përvojës së shitjes është shumë i rëndësishëm për të fituar një epërsi konkurrence dhe për t’i përmbushur nevojat dhe dëshirat e konsumatorëve.

Zbuloni se si ne mund të ju ndihmojmë të krijoni lidhje emocionale përmes aromave që mund të kenë një ndikim të madh në biznesin dhe brendin tuaj.

Request Information

Bashkojuni listës tonë të postës,
dhe jeni në kontakt!

Bashkojuni listës tonë të postës,<br> dhe jeni në kontakt!