col-12 col-sm-4 text-center align-self-center

Aromatizimi i ambientit për Restorantet

Përtej kufijve të shijes | ambient i paharrueshëm

 
 
 
 

Strategji efikase e Brendit dhe Aromat

Studimet e fundit tregojnë që një strategji efikase e brendit mund të promovojë lidhjen emocionale të klientëve ndaj brendeve të caktuar. Lidhja emocionale ndaj brendit ndihmon të nxitë përkushtimin e klientëve ndaj brendeve dhe prandaj është një shtytës i rëndësishëm i suksesit të një kompanie restorantesh.

Një numër i konsiderueshëm studimesh gjithashtu kanë dëshmuar se është e nevojshme që ambienti duhet të jetë më i këndshëm dhe të ketë më shumë risi për të siguruar suksesin e një kompanie.

Estetika e objektit, ambienti, dhe radhitja, siç janë ambientet e ngrënies, kanë ndikim të rëndësishëm në nivelin e kënaqësisë së klientit.

Aromatizimi i ambientit është hallka e cila u mungon shumë restoranteve.

SCENT::LINQ ju ndihmon të arrini një ambient të këndshëm që e dëshironi, dhe që t’i shndërroni klientët në fansa të vërtetë të restoranteve tuaja…

Koleksioni ynë i shkëlqyer i dizajnuar me shije, me shërbimin tonë professional për aromatizimin e ambienteve, është duke ofruar ambiente të paharrueshme dhe lojalitet të përhershëm për shumë restorante.

Merrini mostrat tuaja të aromave sot...

Shumë restorante preferojnë të punojnë me ne për aromatizimin e ambienteve të tyre. Na lejoni t’ju tregojmë se si e përmirësojmë ambientitn tuja dhe perceptimin e restorantit tuaj. Na kontaktoni që t’ju paracaktojmë një demonstrim falas dhe që t’i merrni mostrat e aromave tona.

Request Information

Our customers

aroma që prek emocionet…

Komunikoni me klientët tuaj përmes fuqisë së aromave...

Na lejoni t’ju tregojmë se si krijimi i lidhjes emocionale përmes aromave mund të kenë një ndikim të madh në biznesin tuaj. Shërbimi ynë i aromatizimit të ambienteve krijon ambiente të përhershme dhe lojalitet të përhershëm të brendit për shumë restorante.

Request Information

Bashkojuni listës tonë të postës,
dhe jeni në kontakt!

Bashkojuni listës tonë të postës,<br> dhe jeni në kontakt!